Krakow

Attraksjoner

Kino

Museum

Shopping

Restauranter

Sport

Uteliv

Booking

Hotell

Flybilletter

Leiebil

Reisehåndbøker

Nyttig

Fakta om Krakow

Historie

Kart

Kultur

Turistinformasjon

Transport

Priser

Valuta

Videoer

Vær og Klima

Partnere

Brasil

Spania Reise

Lanzarote

 

 

72HourSale Image Banner 468 x 60

Markeder i Krakow

Markeder er en flott plass å handle lokale spesialiteter i alle byer. Her finner du det meste av suvenirer, samleobjekter og flere andre uvurderlige skatter. Les om våre tips om hvor markedene ligger og hva de selger.

Mardeder Krakow

Krakow julemarked

Hver desember forvandles sentrum av Krakow til et stort og flott julemarkedet. Markedet sprer en julestemningen over hele byen som glitrer av lys i de snøhvite gatene. Dette er en flott tid å bruke sammen med venner og familie for å fullføre julehandelen.

Handelsbodene selger god mat og drikke, ost, tre leker, flott julepynt og suvenirer. Foruten handel arrangeres det julekonserter rundt markedsplassen som garanterer julestemningen.

Markedet åpenes 1. Desember og slutter ikke før nyåret.

Hala Targowa

Her finnes et stort antikkmarked som er åpent hver søndag mellom 07.00 og 13.00. Markedet selges et stort utvalg av gamle våpen, møbler, sølv, smykker, postkort og mye annet rart. Markedshallen er ikke veldig pen å se til, men det hindrer deg ikke i å finne unike varer du ikke finner andre plasser. Det ligger også en dagligvarehandel her som selger mat, bakevarer, øl, vin og sprit.

Adresse: Ulica Grzegorzecka Krakow 31-532
Åpningstider: søndag 07.00-13.00

Plac Nowy

Plac Nowy er torget i det jødiske hovedkvarteret Kazimierz. Her finner man et stort utendørsmarked som har åpent hver lørdag fra 08.00 til 14.00. Det selges hovedsakelig antikviteter, men det selges også en del annet. Leter man godt er det ikke umulig å gjøre gode kjøp. Pins, medaljer og statuetter av Lenin selges til en billig penge.

Stary Kleparz

Stary Kleparz er et mat market som har eksistert i over 500 år. Her finner man et utrolig utvalg av frisk frukt, grønnsaker, ost og kjøtt.

 

Anbefalte Hotell

Grand Hotell

Sheraton

Radisson SAS

Amadeus

Qubus Hotel

Andels Hotel

Novotel

Chopin Hotel

Wyspianski

Ester Hotel

RT Monopol

Europejski

RT Regent

RT Retzydent

Cracovia Hotel

Hotel Floryan

Hotel Kazimierz

Wieolpole

 

hits counter